Éclat de rose

Ihon kosteuttaminen on kauniin ja kuulakkaan ihon edellytys. Uuden Éclat de rose -linjan kasvovoiteissa on kolme tärkeätä raaka-ainetta: Centifolia-ruusu, hyaluronihappo sekä C-vitamiini yhdessä kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti, kirkastavat ihosävyä, rauhoittavat ja suojaavat ihoa sekä silottavat ihon kuivuudesta aiheutuneita juonteita.

40 ml

Light fluid

Kosteuttava ja ihosävyä kirkastava emulsio

Normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle iholle

Tehokkaasti kosteuttava ja ihosävyä kirkastava emulsio normaalille ja sekaiholle, myös herkälle iholle. Centifolia-ruusu, hyaluronihappo sekä C-vitamiini yhdessä kosteuttavat pitkäkestoisesti, kirkastavat ihosävyä, rauhoittavat ja suojaavat ihoa sekä silottavat kuivuusjuonteita. Riisipuuteri pitää ihon himmeänä. Tuloksena raikas, kosteutettu ja kuulakas iho.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 24 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä aamuin-illoin kasvoille ja kaulalle.

50 ml

Rich cream

Kosteuttava ja ihosävyä kirkastava voide

Normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle

Tehokkaasti kosteuttava ja ihosävyä kirkastava voide normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle iholle. Centifolia-ruusu, hyaluronihappo sekä C-vitamiini yhdessä kosteuttavat pitkäkestoisesti, kirkastavat ihosävyä, rauhoittavat ja suojaavat ihoa sekä silottavat kuivuusjuonteita. Karitevoi ravitsee ja suojaa ihoa. Tuloksena raikas, kosteutettu ja kuulakas iho.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 29 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä päivittäin aamuin-illoin kasvoille ja kaulalle.

Vinkki: anna iholle kosteuskylpy naamion muodossa 1–2 kertaa viikossa.