Éclat de rose

Ihon kosteuttaminen on kauniin ja kuulakkaan ihon edellytys. Éclat de rose -linjan kaikissa tuotteissa on kolme tärkeätä ainesosaa: Centifolia-ruusu, hyaluronihappo sekä C-vitamiini. Nämä yhdessä kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti, kirkastavat ihosävyä, rauhoittavat ja suojaavat ihoa sekä silottavat ihon kuivuudesta aiheutuneita juonteita. Ihon kosteuttaminen on kauniin ja kuulakkaan ihon edellytys.

150 ml

Cleansing oil gel

Geelimäinen puhdistusöljy

Ihon- ja meikinpuhdistukseen

Puhdistusgeelissä on Éclat de Rose –linjan tutut 3 tähtiraaka-ainetta: Centifolia-ruusu, hyaluronihappo ja C-vitamiini, jotka yhdessä kosteuttavat sekä heleyttävät ihoa. Puhdistaa iholta kuona-aineet ja ilmansaasteet, poistaa meikin sekä kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Sopii sekä ihon että meikin puhdistukseen: kasvoille, silmille ja huulille. Geelimäinen koostumus levittyy helposti iholle ja sulautuu hieronnan myötä öljymäiseen muotoon. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu pehmeältä, raikkaalta sekä kosteutetulta. Sopii kaikille ihotyypeille, myös herkemmälle iholle. Kätevä pumppupullo, josta on helppo annostella sopiva määrä.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 37 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä geeliä kuivalle iholle, ja hiero hetki kunnes geeli muuntautuu öljymäiseksi. Kastele kädet vedellä ja pyörittele geeliä kosteilla käsillä, jolloin öljy muuttuu maitomaiseksi. Huuhtele iho hyvin vedellä.

30 ml

Hydration booster serum

Ihosävyä kirkastava seerumi

Kaikille ihotyypeille

Tehokkaasti kosteuttava ja ihosävyä kirkastava seerumi kaikille ihotyypeille. Centifolia-ruusu, hyaluronihappo ja C-vitamiini kosteuttavat ihoa ja kirkastavat sen sävyä sekä rauhoittavat ja suojaavat ihoa. Tuloksena raikas, kosteutettu ja kuulakas iho. Aloe vera, Natrium PCA sekä hedelmäuuteyhdistelmä linssistä, omenasta ja vesimelonista tuovat iholle pitkäkestoista kosteutusta.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 97 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä aamuin-illoin kasvoille ja kaulalle sellaisenaan tai ennen toista voidetta.

15 ml

Eye contour cream

Silmänympärysvoide

Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa

Hajusteaineeton silmänympärysvoide kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, vähentää tummuutta ja turvotusta sekä silottaa silmänympärysihon ensimmäisiä juonteita. Centifolia-ruusu, hyaluronihappo sekä C-vitamiini kosteuttavat ja kirkastavat ihoa. Mikromerileväuute vähentää silmänympärysihon tummuutta sekä silottaa juonteita. Tattarisiemenuute yhdessä metalliapplikaattorin kanssa vähentää silmänympärysihon turvotusta. Applikaattori on valmistettu metalliseoksesta (sinkki, magnesium, alumiini ja kupari).

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 26 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Lisää silmänympärysiholle sormin tai metalliapplikaattorilla sisänurkasta kohti ulkonurkkaa.

40 ml

Light fluid

Kosteuttava ja ihosävyä kirkastava emulsio

Normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle iholle

Tehokkaasti kosteuttava ja ihosävyä kirkastava emulsio normaalille ja sekaiholle, myös herkälle iholle. Centifolia-ruusu, hyaluronihappo sekä C-vitamiini yhdessä kosteuttavat pitkäkestoisesti, kirkastavat ihosävyä, rauhoittavat ja suojaavat ihoa sekä silottavat kuivuusjuonteita. Riisipuuteri pitää ihon himmeänä. Tuloksena raikas, kosteutettu ja kuulakas iho.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 24 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä aamuin-illoin kasvoille ja kaulalle.

50 ml

Rich cream

Kosteuttava ja ihosävyä kirkastava voide

Normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle

Tehokkaasti kosteuttava ja ihosävyä kirkastava voide normaalille ja kuivalle iholle, myös herkälle iholle. Centifolia-ruusu, hyaluronihappo sekä C-vitamiini yhdessä kosteuttavat pitkäkestoisesti, kirkastavat ihosävyä, rauhoittavat ja suojaavat ihoa sekä silottavat kuivuusjuonteita. Karitevoi ravitsee ja suojaa ihoa. Tuloksena raikas, kosteutettu ja kuulakas iho.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 29 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä päivittäin aamuin-illoin kasvoille ja kaulalle.

Vinkki: anna iholle kosteuskylpy naamion muodossa 1–2 kertaa viikossa.