Golden nectar

Golden nectar -linja on luonnollista hemmottelua ja hoitoa, jota täydentää tuotteiden viehättävä tuoksu mm. tiare-kukasta, persikasta ja vaniljasta.

105 ml

Beautifying dry oil

Kuivaöljy kasvoille, vartalolle ja hiuksille

Ravitsee ja korjaa

Ravitseva ja korjaava kuivaöljy sopii kasvojen, vartalon ja hiusten hoitoon. Ihastuttava ja tyylikäs tuoksu. Viiden luomuöljyn sekoitus: kamelia, apinanleipäpuu, jojoba, argan ja lilja. Miellyttävä koostumus levittyy ja imeytyy helposti ihoon.

  • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 21,5 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Käytä kasvoille, vartalolle ja hiuksiin vuoden jokaisena päivänä tarpeen mukaan. Suihkuta käsiin ja hiero kasvoille ja/tai vartalolle.

150 ml

Gentle Scrub

Vartalokuorinta

Hellävarainen vartalon kuorintageeli poistaa iholta kuolleen solukon ja tekee ihosta pehmeän, sileän ja hoidetun. Täyteläisen öljykoostumuksen ansiosta hieronta on helppoa ja miellyttävää. Geeli muuntuu vesikontaktissa maitomaiseksi ja vaivattomasti huuhtoutuvaksi.

Innovatiivinen 3 koostumuksen kuorinta: geeli -> öljy -> maito.

Pehmeän notkean ja liukuvan koostumuksen ansiosta ihon hieronta ja kuorinta sujuu vaivattomasti. Vesihuuhtelun yhteydessä geeliöljy muuttuu maitomaiseksi, helposti huuhtoutuvaksi (eikä jätä lattiaa liukkaaksi). Koostumuksessa on vain 5 % vettä ja yli 47 % luomulaatuisia kasviöljyjä mm. kameliaöljyä.

Kuoriva yhdiste on 100 % luonnollista alkuperää: luomulaatuinen reilun kaupan ruokosokeri + luomulaatuinen hienonnettu aprikoosinsiemen. Luomulaatuinen kameliaöljy ravitsee, suojaa, rauhoittaa ja pitää ihon pehmeänä.

  • 98,6 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 59,8 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Hiero kostealle iholle kun haluat hellävaraisen kuorinnan ja kuivalle kun haluat tehokkaamman. Käytä 1–2 kertaa viikossa.

200 ml

In-shower body oil

Suihku-hoitoöljy

Suihkun yhteydessä käytettävä ihonhoitoöljy

Kiireisen arjen pelastaja, helppo- ja nopeakäyttöinen suihkussa käytettävä hoitoöljy. Kun olet valmis suihkusta, olet myös valmis pukeutumaan. Iho on pehmeä, hoidettu ja ihanan tuoksuinen ilman tahmeaa tunnetta. Et tarvitse enää erikseen kosteusvoidetta.

Innovatiivinen 2 koostumuksen öljy: geeli -> maito.

Vesihuuhtelun yhteydessä öljy muuttuu maitomaiseksi, helposti huuhtoutuvaksi (eikä jätä lattiaa liukkaaksi). Ihanan tuoksuinen hoitotuote.

Luomulaatuinen kameliaöljy ravitsee, suojaa, rauhoittaa ja pitää ihon pehmeänä.

Luomulaatuinen auringonkukkaöljy on hellävarainen, hyvin siedetty, sisältää runsaasti omega-6-rasvahappoja, kosteuttaa, pehmittää ja vahvistaa ihoa.

Polyglyceryl tekee öljystä vesikontaktissa maitomaisen, edistää öljyn liukenemista. 100 % luonnollista alkuperää oleva esteri.

  • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 80,8 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Suihkussa ollessa pese ja huuhtele iho normaalisti. Hiero In-shower body oil kostealle iholle, suihkuta ja kuivaa iho. Voit pukeutua heti.