Hiustenhoito

Centifolian shampoot valmistetaan miedoilla puhdistusaineilla ilman sulfaattia. Shampoiden kookosöljy- ja sokerijohdannaiset pesevät hiukset ja päänahan hellävaraisesti ja hiuksista tulee ilmavat, pehmeät ja kiiltävät. Koostumus ei ärsytä päänahkaa.

Hiustenhoidon täydentävät vadelmaiset hoitoaineet, jotka antavat hiuksille joustavuutta ja kaunista kiiltoa.

200 ml

Normal hair shampoo

Shampoo normaaleille hiuksille

Normaaleille hiuksille sopivan shampoon sisältämät kameliaöljy ja manteliproteiinit antavat hiuksiin pehmeyttä ja kiiltoa sekä silottavat hiusta tehden niistä helpommin kammattavat. Shampoo soveltuu usein toistuvaan pesuun.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 22,1 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Kostuta hiukset, hiero päänahkaan ja hiuksiin, huuhtele huolellisesti. Toista käsittely tarvittaessa, vaahtoutuu toisella pesukerralla enemmän. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

200 ml

Dry hair shampoo

Shampoo kuiville hiuksille

Kuivien hiusten shampoon täyteläinen koostumus sisältää aprikoosivoita, auringonkukkaöljyä ja jojobaöljyä. Shampoo kosteuttaa, ravitsee ja suojaa kuivia hiuksia sekä antaa niihin kiiltoa. Soveltuu usein toistuvaan pesuun.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 26 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä märkiin hiuksiin, hiero ja huuhtele huolellisesti pois.

200 ml

Oily hair shampoo

Shampoo rasvoittuville hiuksille

Rasvoittuville hiuksille sopivan shampoon sisältämä nokkosuute ja vihreä savi tasapainottavat hiuspohjan talintuotantoa, mikä vähentää hiusten rasvoittumista. Hiuksista tulee kiiltävät ja taipuisat, eivätkä ne rasvoitu enää niin helposti.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 20 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Kostuta hiukset, hiero päänahkaan ja hiuksiin, huuhtele huolellisesti. Toista käsittely tarvittaessa, vaahtoutuu toisella pesukerralla enemmän. Jos shampoota joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.

200 ml

Volumising shampoo

Shampoo ohuille ja hennoille hiuksille

Tuuheuttava shampoo pesee hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti ja jättää hiukset ilmavan tuuheiksi ja pehmeiksi. Greippiuute ja hernepeptidi tuovat hiuksiin kosteutta, ilmavuutta ja volyymia. Auringonkukkaöljy pehmentää ja ravitsee hiuksia. Sopii kaikille hiustyypeille, erityisesti ohuille ja hennoille hiuksille. Shampoossa on raikas greipintuoksu.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 20 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Kastele hiukset vedellä ja hiero shampoota päänahkaan ja hiuksiin, huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.

250 ml

Schoolchildren’s best friend shampoo

Shampoo lapsille ehkäisemään täitartuntaa

Shampoo ehkäisee kouluikäisten täitartuntaa ja pesee hiukset pehmeiksi, kiiltäviksi sekä suojaa hiuksia ei-toivotulta täitartunnalta. Shampoon sisältämät laventeli, fenkoli ja oregano ehkäisevät yhdessä luontaisesti täitartuntaa. Shampoon pH vastaa ihon pH-arvoa, joten se pesee hellävaraisesti ja on erittäin hellävarainen myös päänahalle.

 • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 14,2 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin. Aloita niskasta ja korvan takaa. Hiero huolellisesti ja anna shampoon vaikuttaa 2-10 minuuttia. Huuhtele lopuksi huolellisesti, ja kampaa hiukset huuhtelun jälkeen vielä täikammalla. Vältä shampoon joutumista silmiin. Käytä kerran viikossa ehkäisemään täitartuntaa.

Teho ei heikenny, vaikka hiuksia pesee pesukertojen välissä jollakin muulla shampoolla.

200 ml

No-rinse detangling lotion

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke

Vähentää takkuja, antaa kiiltoa, hoitaa hiuksia

Hiuksiin jätettävä vadelmainen hoitosuihke auttaa selvittämään takut, hoitaa hiuksia ja antaa niille kaunista kiiltoa. Kevyt, nestemäinen koostumus tekee hiuksista joustavat ja helposti kammattavat ilman raskasta tunnetta. Hiuksista tulee kiiltävät, joustavat ja helposti muotoiltavat.

 • 99,4 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 20,4 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin ja kuivaa hiukset. Jätetään hiuksiin, ei huuhdella pois.

Vinkki: anna imeytyä hiuksiin hetki ennen jatkokäsittelyä (tehostaa hoitovaikutusta).

200 ml

Conditioner

Hoitoaine hiuksille

Ravitsee, hoitaa, pehmentää

Vadelmainen poishuuhdeltava hoitoaine ravitsee ja hoitaa hiuksia tekemättä niitä raskaan tuntuisiksi. Kookosöljy ja jojobaöljy ravitsevat hiuksia syvätehoisesti, ja vadelmavesi antaa hiuksiin kiiltoa ja joustavuutta. Manteliproteiinit ja vadelmauute ravitsevat ja hoitavat hiukset pehmeiksi ja helposti kammattaviksi. Hiuksista tulee hoidetut, kiiltävät ja helposti käsiteltävät.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 27,9 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä pestyihin, pyyhekuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 2-5 minuutin ajan, huuhtele lopuksi.