Karitevoi

Voipuun pähkinästä saatava karitevoi eli sheavoi sisältää paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Ominaisuuksiltaan karitevoi on erittäin ravitseva, suojaava, vahvistava ja ihoa pehmittävä. Centifolian karitevoi on 100 % luonnollinen eikä siinä ole karitevoin lisäksi muita ainesosia.

Karitevoi sopii kasvoille, vartalolle ja hiuksille. Se on erinomainen aran ja erittäin kuivan ihon hoitoon, ja se sopii myös mainiosti yli 3-vuotiaille lapsille. Hiustenhoitotuotteena karitevoi ravitsee ja suojaa kuivia ja vahingoittuneita hiuksia.

150 ml

Organic shea butter

Karitevoi

Ravitsee, suojaa, vahvistaa

Karitevoi sisältää paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Se suojaa, ravitsee, vahvistaa ja pehmittää kasvojen sekä vartalon ihoa. Tuote on erinomainen aran ja erittäin kuivan ihon hoitoon. Sopii myös yli 3-vuotiaille lapsille. Voidaan käyttää myös suojaamaan sekä ravitsemaan kuivia ja vahingoittuneita hiuksia.

  • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 100 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Kasvot ja vartalo: lämmitä pieni määrä karitevoita kämmenellä ja hiero iholle. Voidaan käyttää myös paikallisesti ihon kuivemmille kohdille.

Hiukset: lämmitä pieni määrä karitevoita kämmenellä. Sivele hiuslatvoihin ja anna vaikuttaa hetki ennen hiusten pesua.