Luonnollisesti luonnonmukaista

Centifolia on ranskalainen sertifioitu ihonhoitosarja, jonka tarina alkoi vuonna 1983. Inspiraation lähteenä toimivat rakkaus kasveihin sekä tieto kasvien vaikutuksista ja niiden tehosta ihonhoitotuotteissa. Centifolian ideologian mukaan kasvit ovat elollisia raaka-aineiden lähteitä, jotka tarjoavat runsaasti aktiivisia ja tehokkaita ainesosia ihonhoitoon. Kasvien voima on uskomaton ja niiden vaikutus ja hyöty ihonhoidossa ovat rajattomat.

Centifolian perustamisen aikoihin julkistettiin väitöskirja kasveista ja niiden erityisistä ominaisuuksista. Nämä ominaisuudet mahdollistavat kasvien kasvun erilaisissa ja vaativimmissakin olosuhteissa. Karussa ympäristössä kasvilla on vain yksi mahdollisuus selviytyäkseen: mukautuminen ympäristöön. Tässä auttavat kasvien aktiiviset ainesosat.

Kaikki Centifolian tuotteet kehitetään ja valmistetaan omassa ekotehtaassa Länsi-Ranskassa. Laboratoriossa kasveista uutetaan niiden tehokkaimmat ainesosat, jotka valitaan ihonhoitotuotteisiin ihon eri tarpeiden mukaan. Tuotteet testataan tarkasti jokaisessa valmistusvaiheessa, jotta koostumus on varmasti optimaalinen ja turvallinen.

Centifolia on sitoutunut kunnioittamaan kasvien perimää ja suojelemaan luontoa tulevia sukupolvia varten. Kaikissa tuotteissa on Ecocert- ja Cosmebio -sertifikaatit, ja Centifolia on yksi Ranskan ensimmäisiä sertifioituja sarjoja.

Centifolia tarjoaa turvallista, laadukasta ja kohtuuhintaista luomukosmetiikkaa koko perheelle. Vuodesta 1983 toiminut Centifolia on pitkään markkinoilla ollut luonnonkosmetiikkasarja, mikä on todiste laadusta, luotettavuudesta ja osaamisesta.

Centifolian lupauksen mukaisesti tuotteet eivät sisällä:

  • GMO eli geenimanipuloituja kasveja
  • PEG eli polyetyleeniglykolia
  • Synteettisiä säilöntäaineita, hajusteita tai väriaineita
  • Mineraaliöljyjä tai parafiinia
  • Silikonia
  • Sulfaatteja
  • Nanopartikkeleita
  • Klooria

Ecocert on perustettu vuonna 1991, ja se on Euroopan suurin luonnonkosmetiikan sertifikaatti. Ecocert valvoo ja tarkastaa tuotteiden sisällön, raaka-aineet, tuotantoprosessin ja pakkauksen.

Cosmebio on vuonna 2002 perustettu ranskalainen organisaatio, jonka tarkoituksena on edistää sertifioitua luomukosmetiikkaa. Merkki takaa, että vähintään 95 % kaikista raaka-aineista on luonnollisia tai luonnollista alkuperää ja vähintään 10 % raaka-aineista on luomuviljeltyjä. Cosmebio edellyttää tiukkoja vaatimuksia luonnonmukaisen kosmetiikan tuotannosta sekä vaatii täydellistä avoimuutta. Järjestö valvoo tuotteiden koostumuksia ja tuotannon ympäristövaikutuksia.