Miesten tuotteet

Centifolia tarjoaa laadukkaita ja luonnonmukaisia tuotteita myös miehille. Miesten ihonhoidon tarpeisiin on kehitetty erilaisia tuotteita alkaen parranajosta ihon kosteutukseen asti.

65 g

Shaving soap

Parranajosaippua

Parranajosaippua valmistelee ihon parranajoon ja tekee parranajosta miellyttävän, hellävaraisemman ja ehkäisee ajon aiheuttamaa ihoärsytystä. Kehäkukkaöljy, oliiviöljy ja karitevoi rauhoittavat, pehmittävät, ravitsevat ja suojaavat ihoa. Eteeriset öljyt sitruunasta, laventelista sekä santeli- ja laakeripuusta antavat koostumukseen kevyen mausteisen tuoksun. Saippua jättää ihon pehmeän tuntuiseksi eikä kuivata ihoa. Tuote sopii parranajon lisäksi käytettäväksi myös säärikarvojen poiston yhteydessä.

  • 99,8 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 77,8 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Vaahdota veden kanssa ja levitä iholle joko käsin tai partasudilla. Aja ja huuhtele pois.

50 ml

After-shave balm

Geelivoide parranajon jälkeen

Geelivoide on tarkoitettu käytettäväksi parranajon jälkeen. Kaktusuute, aloe vera ja kaakaovoi rauhoittavat, kosteuttavat ja pehmittävät ihoa. Alkoholiton koostumus rauhoittaa ihoa parranajon jälkeen ja vähentää ärtyneen ihon punoitusta.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 23,9 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä parranajon jälkeen pieni määrä kuivalle iholle.

50 ml

Anti-ageing lotion

Anti-age voide kasvoille

Rauhoittavan anti-age voiteen antioksidanttiset ainesosat suojaavat ihoa ikääntymisen merkeiltä. Merilevästä saatava kombu-uute silottaa, kaktusuute rauhoittaa ja aloe vera kosteuttaa ihoa. Nopeasti imeytyvä koostumus tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun. Sopii kaikille ihotyypeille.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 42,2 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Hiero puhtaalle iholle, kasvoille ja kaulalle.

50 ml

Protective deodorant

Deodorantti

Alumiiniton roll-on-deodorantti, joka ei tuki ihohuokosia. Riisipuuteri vähentää hikoilua ja kaktusuute rauhoittaa ihoa. Kaktusuute myös antaa deodorantille raikkaan ja miellyttävän tuoksun, joka sopii myös naisille.

  • 99,2 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 30,9 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Ravista ennen käyttöä ja rullaa runsaasti kuiviin kainaloihin.