Neitsytöljyt

Centifolia tarjoaa 100 % luonnollisia ja luomuviljeltyjä kasviöljyjä ihon erilaisiin tarpeisiin. Kaikki öljyt valmistetaan kylmäpuristamalla. Neitsytöljy saadaan ensimmäisestä kylmäpuristeesta, jossa sen kaikki hyvät ominaisuudet ovat säilyneet. Öljyt hoitavat ja ravitsevat ihoa tehokkaasti, koska ne sisältävät runsaasti ihon rakennetta korjaavia rasvahappoja, mineraaleja sekä antioksidanttina toimivia vitamiineja. Luonnolliset kasviöljyt sopivat kaikille ihotyypeille ja ne parantavat ihon elastisuutta ja kimmoisuutta.

Kasviöljyt sopivat kaikille ihotyypeille, myös rasvoittuvalle. Ne eivät lisää ihon rasvaisuutta, vaan pitävät yllä ihon kosteustasapainoa. Öljyt ehkäisevät kosteuden haihtumista iholta, ja ne hoitavat ja ravitsevat tehokkaasti. Öljyjä voi käyttää iholle yksin, voiteen alla tai pari tippaa voiteeseen sekoitettuna. Myös eri öljyjä voi sekoitella toisiinsa. Öljyt soveltuvat sekä ihonhoitoon että hierontaan. Öljyt säilytetään kuivassa ja viileässä paikassa valolta suojattuna. Tumma pullo ja kierrekorkki suojaavat öljyä valolta ja parantavat sen säilyvyyttä.

100 ml

Organic virgin oil Avocado

Avokado luomuneitsytöljy

Ravitsee, kosteuttaa, uudistaa

Omega-6-rasvahappoa sekä A-, D- ja E-vitamiinia sisältävä avokadoöljy ravitsee, kosteuttaa ja uudistaa ihoa. Öljy on kylmäpuristettu avokadon hedelmälihasta, joka on sen öljypitoisin osa. Öljy on yleisesti hyvin siedetty ja sitä voidaan käyttää kasvojen lisäksi myös silmänympärysiholla. Voidaan suositella myös, jos iho on pintakuiva ja hilseilevä. Erinomainen öljy myös kuiville ja vaurioituneille hiuksille. Sopii kaikille ihotyypeille. Voidaan käyttää raskauden aikana.

  • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 100 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Lämmitä pieni määrä öljyä kämmenellä. Hiero hellävaraisesti kasvoille ja vartalolle, kunnes öljy on imeytynyt. Sopii myös hiuksille.

Vinkki: raskausarpien ehkäisyyn sopii avokadoöljyn ja karitevoin sekoitus.

125 ml

Organic virgin oil Coconut

Kookos luomuneitsytöljy

Ravitsee, suojaa ja pehmittää

Runsaasti rasvahappoja sisältävä kookosöljy on ominaisuuksiltaan erittäin ravitseva, suojaava ja pehmittävä. Centifolian kookosöljyä voidaan käyttää myös kasvojen ihon hoitoon, vaikka kookosta yleisesti suositellaan vartalolle ja hiuksille. Paikallisesti kuiville ihoalueille: esim. kädet, kynsinauhat, jalkapohjat ja huulet. Hiustenhoidossa öljy vahvistaa ja suojaa hiuksia sekä antaa niille kiiltoa.

  • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 100 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Lämmitä pieni määrä öljyä kämmenellä. Hiero hellävaraisesti kasvoille ja vartalolle, kunnes öljy on imeytynyt. Sopii myös hiuksille. Kookosöljy on koostumukseltaan kiinteää alle 25 °C lämmössä. Pidä pulloa hetki juoksevan kuuman veden alla kunnes koostumus notkistuu.

100 ml

Organic virgin oil Castor

Risiini luomuneitsytöljy

Hiuksille, kulmakarvoille, kynsille

Runsaasti E-vitamiinia sisältävä risiiniöljy vahvistaa hiuksia ja kulmakarvoja. Öljy edistää hiusten kasvua ja tekee hiuksista paksummat ja kiiltävämmät. Risiiniöljyä voidaan käyttää myös parran ja viiksin hoitoon. Koostumukseltaan risiiniöljy on paksua ja hieman jähmeää, minkä vuosi se sopii parhaiten paikallisesti käytettäväksi.

  • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 100 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Lämmitä pieni määrä öljyä kämmenellä. Hiero hiuksiin ja kulmakarvoihin kunnes öljy on imeytynyt. Sopii myös kynsille ja kynsinauhoille.