Neutraalit tuotteet

Linjan tuotteet ovat mahdollisimman neutraalit ja ne on valmistettu erittäin hellävaraisista raaka-aineista. Tuotteiden koostumukset ovat hyvin siedetyt sekä herkälle ja atooppiselle iholle sopivat. Tuotteet sopivat myös kotona valmistettavan kosmetiikan pohjaksi.

100 ml

Hypoallergenic neutral moisturiser

Hypoallergeeninen, hajusteeton hoitovoide

Kasvoille ja vartalolle

Hellävarainen, kosteuttava ja rauhoittava voide kasvoille ja vartalolle on hypoallergeeninen ja hajusteeton ja se sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja atooppiselle iholle. Rauhoittaa punoittavaa ihoa välittömästi. Ei sisällä lisättyä tuoksua eikä eteerisiä öljyjä.

Luomu aloe vera ja Sodium PCA kosteuttavat ihoa tehokkaasti. Luonnolliset hoitavat emulgaattorit (jojoba, mehiläisvaha, kasviperäinen polyglycerol) tekevät koostumuksesta ihanan täyteläisen, suojaavan ja hoitavan. Käytä kasvoille ja vartalolle aamulla ja illalla, sopii myös kotona valmistettavan voiteen pohjaksi.

  • 99,5 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 99,8 % kasvipohjaisista raaka-aineista on luomuviljeltyä
  • 22 % kaikista raaka-aineista on luonnonmukaisia
Käyttö

Käytä aamulla ja/tai illalla tai aina tarvittaessa puhtaalle iholle.

250 ml

Neutral shower gel/shampoo/bath

Hypoallergeeninen suihkugeeli

Ilman hajustetta

Monikäyttöinen tuote sopii käytettäväksi suihkugeelinä, kylpyvaahtona ja shampoona. Tuotteen vaahtoavat ja erittäin hellävaraisesti pesevät ainesosat ovat johdannaisia sokerista ja kookoksesta, lisäksi luomulaatuinen laventelivesi rauhoittaa ihoa. Koostumukseen ei ole lisätty eteerisiä öljyjä ja se on hajusteeton. Sopii mainiosti koko perheen tuotteeksi 3-vuotiaasta alkaen.

  • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 14 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä pieni määrä ainetta vartalolle/hiuksiin, vaahdota ja huuhtele tai lisää kylpyveteen.