Neutral-linja

Centifolian hajusteaineettomat Neutral-linjan tuotteet on kehitetty erityisesti herkän ja helposti reagoivan ihon tarpeisiin. Linjan kaikki tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön aikuisille ja lapsille, myös vastasyntyneille ja raskaana oleville. Neutral-linjan tuotteissa on prebiootteja ja polysakkarideja, jotka auttavat vahvistamaan ihon omaa mikrobiomia.

250 ml

3-in-1 Neutral Cleansing gel

Puhdistusgeeli

Kasvot, vartalo ja hiukset

Monikäyttöinen 3-in-1 puhdistusgeeli sopii hiusten, kasvojen ja vartalon päivittäiseen pesuun. Hajusteaineettoman ja sulfaatittoman suihkugeelin sokeri- ja kookosjohdannaiset pesevät ihon ja hiukset hellävaraisesti. Aloe vera kosteuttaa ihoa ja hiuksia. Voi käyttää myös kotona valmistettavan DIY-kosmetiikan pohjana shampoon tai suihkugeelin valmistuksessa.

  • 98 % ainesosista luonnollista alkuperää
  • 20 % ainesosista luomuviljeltyjä
Käyttö

Lisää tuotetta kostealle iholle ja/tai hiuksille, vaahdota ja huuhtele vedellä.

195 ml

Neutral Cleansing oil

Puhdistusöljy vartalolle

Hajusteaineettoman puhdistusöljyn aloe vera kosteuttaa ihoa ja inkapähkinäöljy vahvistaa ihon omaa luonnollista suojamuuria. Öljypuhdistus sopii kaikille ihotyypeille päivittäiseen käyttöön ja se on ihanteellinen erityisesti atooppiselle sekä erittäin kuivalle iholle. Öljypohjainen puhdistus poistaa iholta tehokkaasti pois myös aurinkosuojavoiteet.

  • 98 % ainesosista luonnollista alkuperää
  • 22 % ainesosista luomuviljeltyjä
Käyttö

Hiero tuotetta kostealle iholle ja huuhtele iho huolellisesti vedellä.

40 ml

Neutral moisturiser

Kasvovoide

Hajusteaineettoman kasvovoiteen aloe vera ja karitevoi rauhoittavat, suojaavat ja kosteuttavat ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti herkälle ja helposti reagoivalle iholle sekä atooppiselle iholle.

  • 99 % ainesosista luonnollista alkuperää
  • 25 % ainesosista luomuviljeltyjä
Käyttö

Kasvoille ja kaulalle yövoiteena ja/tai päivävoiteena.