Kosteuttavat tuotteet koko perheelle

Ihon päivittäinen puhdistus ja kosteuttaminen ovat ihonhoidon kulmakivet, jotka luovat pohjan muulle ihonhoidolle. Centifolian kohtuuhintaiset ja mietotuoksuiset kosteuttavat tuotteet palauttavat ihon pehmeyden ja joustavuuden. Puhdistusvoide, kosteusvoide, vartalovoide ja 2-in-1 suihkugeeli & shampoo sopivat koko perheen tuotteiksi 3-vuotiaista alkaen. Tuotteiden koostumuksissa on vähintään 99 % luonnollisia raaka-aineita, ja 20 % raaka-aineista on luomuviljeltyjä.

Kaikki linjan tuotteet sisältävät rauhoittavaa Ginkgo biloba -uutetta (neidonhiuspuu). Ginkgo biloba on Aasiasta kotoisin oleva maailman vanhin puulaji. Sen lehdet sisältävät jopa 40 eri ainesosaa, kuten esimerkiksi tehokkaina antioksidantteina toimivia flavonoideja. Puun lehdistä saatavalla uutteella on monia vaikutuksia ihoon. Se esimerkiksi kosteuttaa, rauhoittaa ja suojaa ihoa tehokkaasti.

100 ml

Moisturiser for all the family

Rauhoittava ja ravitseva kosteusvoide kasvoille ja vartalolle

Koko perheelle, kaikille ihotyypeille

Kevyt ja mietotuoksuinen voide sopii koko perheelle. Neidonhiuspuu–uutteen lisäksi tuotteen hoitavia ainesosia ovat mm. glyseriini, auringonkukkaöljy, aloe vera ja karitevoi. Voide rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Koostumus imeytyy nopeasti iholle ja tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun jättämättä siihen rasvaista pintaa.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 21,5 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä pieni määrä keskittyen kuiviin alueisiin ja hiero kunnes koostumus imeytyy ihoon.

500 ml

Micellar water for all the family

Puhdistusvesi ihon- ja meikinpuhdistukseen

Koko perheelle

Koko perheen puhdistusvesi, jonka hellävarainen sulfaatiton ja alkoholiton koostumus ei kuivata ihoa. Sopii ihon- ja meikinpuhdistukseen, ei tarvitse vesihuuhtelua. Neidonhiuspuu-uutteen uutteen lisäksi sisältää mm. glyseriiniä ja aloe veraa, jotka kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 25,3 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Annostele vanulapulle ja pyyhi kasvot, kaula ja silmät puhtaaksi aamuin ja/tai illoin tai aina tarvittaessa. Ei tarvitse vesihuuhtelua.

200 ml

Moisturising cleansing milk

Puhdistusemulsio ihon- ja meikinpuhdistukseen

Kosteuttava ja hellävarainen puhdistusemulsio ihon- ja meikinpuhdistukseen, sopii myös silmämeikin poistoon. Ihosta tulee puhdas, pehmeä ja kosteutettu. Neidonhiuspuu–uutteen lisäksi tuotteen hoitavia ainesosia ovat mm. glyseriini, auringonkukkaöljy, aloe vera ja karitevoi.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 32,8 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Annostele puhdistusmaito vanulapulle ja pyyhi kasvot. Poista silmämeikki ensin, sen jälkeen muu meikki. Ei kaipaa vesihuuhtelua lopuksi. Puhdistusmaidon voi myös laittaa suoraan iholle. Tällöin hiero hetki ja poista vanulapulla pyyhkien. Viimeistele puhdistus kosteuttavalla kasvovedellä.

200 ml

Moisturising toner

Alkoholiton kasvovesi

Kasvoille ja silmille

Kosteuttava ja virkistävä kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, alkoholiton koostumus sopii myös silmille. Tekee ihon pehmeäksi ja raikkaaksi. Neidonhiuspuu-uutteen lisäksi kasvoveden sisältämät aloe vera, glyseriini ja taikapähkinävesi kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa sekä supistavat ihohuokosia.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 30,7 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Annostele vanulappuun. Pyyhi kasvot, kaula ja silmät aamuin ja iltaisin. Ei tarvitse vesihuuhtelua.

400 ml

Moisturising body lotion for all the family

Vartaloemulsio koko perheelle

Sisältää aloe vera -uutetta

Kosteuttava vartaloemulsio koko perheelle. Mietotuoksuinen ja kevyt koostumus imeytyy nopeasti, eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Ihosta tulee pehmeä ja kosteutettu. Neidonhiuspuu-uutteen lisäksi vartaloemulsion kosteuttavia, rauhoittavia ja ravitsevia ainesosia ovat mm. aloe vera, karitevoi, glyseriini ja auringonkukkaöljy.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 37,7 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Käytä aamuisin ja iltaisin koko vartalolle.

500 ml

Shower shampoo for all the family

2-in-1 suihkugeeli & shampoo koko perheelle

Sulfaatiton koostumus

Sokerijohdannaiset puhdistavat ihon hellävaraisesti. Sopii koko perheelle. Neidonhiuspuu-uutteen lisäksi aloe vera ja glyseriini kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 20,1 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä kostutetulle iholla ja hiuksille. Vaahdota ja huuhtele. Halutessasi lisää vaahtoa käytä pesusientä.

70 ml

Hydrating mask

Tehokosteusnaamio

Voidemainen koostumus

Tehokosteuttava voidemainen naamio kaikille ihotyypeille. Pehmeä ja raikas koostumus, joka rauhoittaa ja lievittää ihon kiristävää tunnetta välittömästi.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 32,7 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä kasvoille ja kaulalle puhtaalle iholle näkyvä ja ohut kerros. Anna vaikuttaa 5–10 minuuttia. Paperoi pois tai pese vedellä. Käytä 1–2 kertaa viikossa.

200 ml

SOS body balm

Tehovoide koko vartalolle

Kaikille ihotyypeille

Mietotuoksuinen ja täyteläinen vartalovoide pehmentää, kosteuttaa, suojaa ja ravitsee ihoa. Täyteläisestä koostumuksesta huolimatta voide imeytyy nopeasti ihoon eikä jätä iholle rasvaista tunnetta. Kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle ja erittäin kuivalle iholle. Sopii käytettäväksi koko vartalolle tai paikallisesti kuivemmille ihoalueille. Myös lapsille alkaen 3-v.

 • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
 • 23 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä aamuin-illoin koko vartalolle keskittyen kuiviin kohtiin.