Sublime youth

Tuotteiden luonnolliset tehoaineet uudistavat ja suojaavat ikääntyvää ihoa. Kaikki linjan tuotteet sisältävät taatelin siemenistä saatavaa uutetta, joka hoitaa kokonaisvaltaisesti ikääntymisen merkkejä iholla. Uute edistää tehokkaasti kollageenin muodostusta ja on tehokas antioksidantti, joka suojaa soluja hapettavalta stressiltä. Pehmeät ja miellyttävät voidekoostumukset ovat myös mietotuoksuisia. Tuotteet kiinteyttävät ja silottavat ihoa sekä ehkäisevät juonteiden syntymistä.

50 ml

Sublime youth day

Päivävoide

Suojaa, kiinteyttää ja ravitsee ihoa

Anti-age-päivävoide, joka silottaa ihoa, madaltaa juonteita sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Sisältää mm. taateliöljyä. Anti-age-päivävoiteen koostumus perustuu viiteen tehokkaaseen ainesosaan, jotka hoitavat ikääntymisen merkkien näkyvyyttä iholla. Taateliuute aktivoi kollageenin ja elastiinin muodostumista, mikä silottaa ihoa ja madaltaa juonteita. Vadelman siementen keramidit ja levä vahvistavat ihoa ja yhdistettynä kosteuttaviin ja ravitseviin ainesosiin suojaavat ja ravitsevat tehden ihosta pehmeän ja kimmoisan.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 20,9 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Hiero aamuisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle, kunnes tuote on imeytynyt.

50 ml

Sublime youth night

Yövoide

Ravitsee, vahvistaa ja silottaa ihoa

Anti-age-yövoide, joka silottaa ihoa, madaltaa juonteita, kohottaa kasvonpiirteitä sekä ehkäisee ikääntymisen merkkejä. Sisältää mm. taateliöljyä. Anti-age-yövoiteen koostumus perustuu kuuteen tehokkaaseen ainesosaan, jotka hoitavat ikääntymisen merkkien näkyvyyttä iholla. Taateliuute aktivoi kollageenin ja elastiinin muodostumista, mikä silottaa ihoa ja madaltaa juonteita. Vadelman siementen keramidit vahvistavat ihon pinnan rakennetta ja levästä saatava uute napakoittaa ihoa. Kasvipohjaiset ainesosat, kuten aloe vera, apinanleipäpuuöljy, aprikoosinsiemenöljy ja pellavansiemenuute ravitsevat ja hoitavat ihoa.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 20,4 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Hiero iltaisin puhtaalle kasvojen ja kaulan iholle, kunnes tuote on imeytynyt.

15 ml

Sublime youth eye contour

Silmänympärysvoide

Ikääntymisen ja väsymyksen merkkeihin

Anti-age-silmänympärysvoide, joka silottaa, vaalentaa, laskee turvotusta sekä häivyttää väsymyksen merkkejä. Sisältää mm. taateliöljyä. Anti-age-silmänympärysvoiteen koostumus perustuu seitsemään aktiiviseen ainesosaan, jotka hoitavat ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä silmänympärysiholla. Taateliuute aktivoi kollageenin ja elastiinin muodostumista, mikä kiinteyttää ihoa ja silottaa juonteita. Tattariöljy ehkäisee ja laskee turvotusta sekä merileväuute elvyttää mikroverenkiertoa häivyttäen silmänympärysihon tummuutta. Koostumukseen ei ole lisätty hajusteaineita. Tapiokajauho, aloe vera ja keramidit vadelman siemenistä hoitavat silmänympärysalueen ohutta ja herkkää ihoa.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 20,7 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä pieni määrä aamuisin ja/tai iltaisin silmänympärysiholle, taputtele hellävaraisesti kunnes tuote on imeytynyt.

70 ml

Sublime youth enzymatic exfoliator

Rakeeton entsyymikuorinta kasvoille

Kirkastaa, uudistaa ja tasoittaa ihoa

Rakeeton entsyymikuorinta, joka kirkastaa, uudistaa ja raikastaa ihoa. Sisältää mm. taateliöljyä. Taateliuutetta, papaijauutetta ja apinanleipäpuuöljyä sisältävä rakeeton entsyymikuorinta kuorii hellävaraisesti ja tehokkaasti kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet ihon pinnalta. Ihosta tulee kirkkaampi ja tasaisempi. Kuorinnan ainutlaatuinen geelikoostumus muuttuu iholla öljymäiseksi hieronnan vaikutuksesta.

  • 99,43 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 38 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Vaihe 1: Levitä geeli kasvoille ja kaulalle, ei silmänympärysiholle. Hiero hetki kunnes koostumus muuttuu öljymäiseksi.

Vaihe 2: Kostuta sormet ja hiero ihoa kauttaaltaan 3–5 minuutin ajan. Huuhtele runsaalla vedellä. Käytä kuorintaa 1–2 kertaa viikossa ihotyypistä riippuen.

30 ml

Sublime youth intensive serum

AHA-hedelmähappoja sisältävä tehoseerumi

Kiinteyttää, uudistaa, napakoittaa ja kirkastaa ihoa

Kiinteyttävä tehoseerumi, joka tekee ihosta jäntevämmän, sileämmän ja heleämmän värisen. Taateliuute aktivoi kollageenin ja elastiinin muodostumista, mikä silottaa ihoa ja madaltaa juonteita. AHA-hapot hedelmäuutteista: omenasta, vadelmasta ja persikan lehdistä vähentävät iholta tehokkaasti ihon ikääntymisen merkkejä sekä kirkastavat ihosävyä.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 23 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Annostele pipetillä 2–4 pisaraa, hiero kasvoille ja kaulalle aamuin ja illoin. Voidaan käyttää päivä- ja yövoiteen alla tai sellaisenaan.