Yksittäiset tuotteet

Yksittäisiä hoitotuotteita erilaisiin tarpeisiin.

200 ml

Floral water Damask rose

Ruusuvesi suihkepullossa

Virkistää, kosteuttaa ja hoitaa ihoa

Damaskoksen ruususta valmistettu ruusuvesi virkistää ja kosteuttaa ihoa. Soveltuu kaikille ihotyypeille. Käytä ihon virkistämiseen ja kosteuttamiseen pitkin päivää tai kasvoveden tavoin täydentämään ihon puhdistusta.

  • 99,3 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 99,3 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Käytä kasvoveden tavoin puhdistuksen jälkeen. Suihkuta ruusuvettä vanulapulle ja pyyhi kasvot. Voidaan suihkuttaa myös suoraan kasvoille pitkin päivää aina, kun iho kaipaa virkistystä tai kosteutusta.

150 ml

Organic shea butter

Karitevoi

Ravitsee, suojaa, vahvistaa

Karitevoi sisältää paljon tyydyttymättömiä rasvahappoja sekä E-vitamiinia. Se suojaa, ravitsee, vahvistaa ja pehmittää kasvojen sekä vartalon ihoa. Tuote on erinomainen aran ja erittäin kuivan ihon hoitoon. Sopii myös yli 3-vuotiaille lapsille. Voidaan käyttää myös suojaamaan sekä ravitsemaan kuivia ja vahingoittuneita hiuksia.

  • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 100 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Kasvot ja vartalo: lämmitä pieni määrä karitevoita kämmenellä ja hiero iholle. Voidaan käyttää myös paikallisesti ihon kuivemmille kohdille.

Hiukset: lämmitä pieni määrä karitevoita kämmenellä. Sivele hiuslatvoihin ja anna vaikuttaa hetki ennen hiusten pesua.

200 ml

Organic Aloe vera gel

Kosteuttava ja rauhoittava Aloe vera -geeli

Suojaa ja uudistaa ihoa

Kosteuttava ja rauhoittava Aloe vera -geeli sisältää korkean pitoisuuden aloe veraa (98 %). Monikäyttöinen tuote sopii käytettäväksi vartalovoiteena läpi vuoden, rauhoittamaan ihoa auringonoton, ihokarvojen poiston tai hyönteisten puremien jälkeen. Helpottaa hilseilevän, ärtyneen ja kutiavan ihon oireita. Voidaan käyttää myös kotikosmetiikan osana.

  • 99 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 99 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Levitä vartalolle tarvittaessa.

Vinkki: anna jäähtyä jääkaapissa tehostetun vaikutuksen aikaansaamiseksi.

100 ml

Organic virgin oil Castor

Risiini luomuneitsytöljy

Hiuksille, kulmakarvoille, kynsille

Runsaasti E-vitamiinia sisältävä risiiniöljy vahvistaa hiuksia ja kulmakarvoja. Öljy edistää hiusten kasvua ja tekee hiuksista paksummat ja kiiltävämmät. Risiiniöljyä voidaan käyttää myös parran ja viiksin hoitoon. Koostumukseltaan risiiniöljy on paksua ja hieman jähmeää, minkä vuosi se sopii parhaiten paikallisesti käytettäväksi.

  • 100 % raaka-aineista on luonnosta peräisin
  • 100 % on luonnonmukaisia
Käyttö

Lämmitä pieni määrä öljyä kämmenellä. Hiero hiuksiin ja kulmakarvoihin kunnes öljy on imeytynyt. Sopii myös kynsille ja kynsinauhoille.